בספר אני חושף את תקופת החיים החדשה שמתהווה עתה בחיינו ומאפשרת למי שיהיה ערוך לכך להתחיל לאחר היציאה לגמלאות בסבב חיים חדש שהוא מאוזן יותר, משמעותי יותר ואף מאושר יותר מסבב החיים שהאדם חי אותו בתקופת הבגרות של חייו.
הספר זמין כעת לרכישה באתר:
בעלות של 80 ש"ח (כולל משלוח) בקישור הבא:
---->> לרכישת ספר מודפס לחצו כאן <<----

ד"ר צבי לניר
הפרקסיס של תקופת החיים החדשה בחיי האדם

הנחיות לשימוש בספר דיגיטאלי של 'עת התבונה'
-
לרכישת הספר היכנסו ללינק ולחצו על 'הוספה לסל'.
-
כעת תועברו לעמוד תשלום. בעמוד התשלום מלאו פרטי אשראי ותיצרו לכם משתמש במערכת של הליקון ספרים דיגיטאליים באמצעות הכנסת מייל וסיסמה במקומות המיועדים (אלא אם כן כבר יש לכם משתמש מוגדר במערכת של הליקון).
-
מיד לאחר הרכישה - היכנסו לאפליקציית הליקון (במידה ואין לכם תצטרכו להוריד את האפליקציה למכשיר - להלן לינק להורדת האפליקציה) ולהתחבר למשתמש שלכם (מייל וסיסמה שאיתם רכשתם).
שימו לב - במידה ולא תתחברו למשתמש שלכם לא תוכלו לראות את הספר. הקובץ של הספר הדיגיטאלי נשלח רק למשתמש שרכש את הספר מטעמי הגנה. -
לאחר שהתחברתם למשתמש שלכם הספר ייחכה לכם לקריאה באפליקציה.
-
ניתן לקרוא את הספר גם ממחשבים נייחים. לפרטים לחצו כאן.